Inicio de sesión

Bienvenido, inicia sesión para poder conseguir los cupones de descuento

Recordatorio de contraseña

Utiliza el correo electrónico con el que te registraste en Targeta On

Noticias | Presentada la campanya de Nadal d'ACEP

Presentada la campanya de Nadal d'ACEP

Presentada la campanya de Nadal d'ACEP

ACEP manté un ritme constant de propostes per a recordar els veïns que en el seu poble poden trobar de tot, al mateix preu i amb la garantia addicional que suposa treballar amb el teu veí.

Entre les propostes noves, 5.000 bosses amb la imatge de l'associació es van a repartir en els més de cent comerços, al costat d'un sorteig de xecs-regal per valor de 1.500 euros, una cistella amb productes cedits pels comerços de Puçol i, com a complement, una nova decoració nadalenca en la porta de cada local, amb una banderola per a identificar als comerços de l'associació.

I és que als comerciants els agrada seguir la tradició, però si alguna cosa es pot millorar no dubten a canviar. Les habituals estores a l'entrada dels comerços enguany cedixen el seu lloc a unes banderoles que identifiquen cada local. Una nova forma de reconéixer els comerciants associats.

“A més, estem venent loteria de Nadal en tots els comerços i, per primera vegada, participarem en la cavalcada de Reis amb una carrossa que no sols llançarà confeti”, apunta Gonzalo Alcácer, president d'ACEP. “I a tot això hem d'afegir la campanya comarcal de promoció del comerç amb Facenord, el sorteig d'Halloween a través del nostre Facebook, l'ofrena de flors que vam fer en festes i la col·laboració amb la Ruta de la Tapa… Es tracta, en definitiva, de fer soroll i recordar els nostres veïns que seguim ací, al peu del canó”.

Una àmplia campanya que l'associació pot assumir gràcies a la col·laboració de l'ajuntament, que ve recolzant al xicotet i mitjà comerç local des de fa anys, encara que amb major intensitat des que ACEP funciona. Una sinergia que oferix resultats nous cada any.

Ir a la fuente de la noticia

Vídeo:

Galería de la noticia